Over ons

Mijn specialisaties
Als toenmalig gediplomeerd pedicure “basis” ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb doorgeleerd voor medisch pedicure met de daar bijbehorende specialisaties.
Direct daar achteraan ben ik gevraagd of ik geen docente zou willen worden en daar heb ik ja op gezegd en ik ben sindsdien CRKBO docente, dat wil zeggen een gecertifieerde docente.
Wat het mooie daar aan is dat ik goed op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en bij de tijd blijf.
Ik ben in het bezit van een codecertificaat, dit certificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke branche eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Diabetische voet, reumatische voet, risicovoet, orthesiologie, nagelreparatie,nagelregulatie, antidruk, voetreflexiologie.
Mensen met diabetes, reuma en risicovoeten kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte, daar kan en mag ik u als medisch pedicure professionele hulp en verzorging geven.

sportpedicure

Een sportpedicure is inhoudelijk vooral gericht op het toepassen van voetverzorgingsmethoden en technieken bij sport gerelateerde problematiek. De sportpedicure kan een analyse maken van de voet-, huid- en nagelbelasting bij diverse takken van sport, een behandelplan opstellen, de behandeling uitvoeren en juiste adviezen geven. Het geven van advies kan over allerlei onderwerpen gaan zoals juiste voetzorg, het maken van een keuze van voetzorgproducten, keuze van diverse hulpmiddelen, adviseren een andere discipline te raadplegen (sportmasseur, sportpodotherapeut, sportfysiotherapeut), etc.